פסטה ברוטב עגבניות

כל הטיפים להצלחה
פשוט. מהיר וקל אבל כל כך הרבה פעמים אנשים נופלים דווקא במנות הפשוטות ביותר כי המפתח להצלחה טמון בבחירת חומרי הגלם.
לכו איתנו שלב אחרי שלב ולא תתאכזבו.
פסטה ברוטב עגבניות
חומרים ל 4 מנות
500 גרם פסטה De Cecco (לא משנה איזה סוג)
3 כפות שמן זית איכותי
2 שיני שום קצוצות
2 פילטים של אנשובי Ortiz
1 פחית של עגבניות Mutti  (אפשר Pelati או Passata)
1 כף רכז עגבניות Doppio בשפורפרת
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים כ 1/4 כוס מי בישול בצד.
2. מחממים שמן זית בסיר קטן. מוסיפים שום ופילטים של אנשובי ומטגנים (זהירות שהשום לא ישרף ויהיה מר)
3. מוסיפים 400 גר׳ עגבניות mutti והרכז ומערבבים. מבשלים למשך 10 דקות.
4. מוסיפים את מי בישול הפסטה ומבשלים עוד 3 דקות. (מי הבישול מלאים בעמילן ולכן מסמיכים את הרוטב ועוזרים לו להצמד לפסטה)
5. מעבירים את הרוטב לסיר עם הפסטה המבושלת ומערבבים מעל אש בינונית עד שהרוטב עוטף את הפסטה (כ 2 דקות).
מגישים מייד.

מוצרים מהמתכון

פסטה פטוצ׳יני מגולגלת
שמן זית כתית טהור
פאסטה

פאסטה

Special Price 9.00 ₪

מחיר רגיל: 12.00 ₪

פילה אנשובי בצנצנת