פטוצ׳יני לימונה

מסעדת רוברטה וינצ׳י
  • זמן: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

4-5 מנות

500 גרם פטוצ'יני De Cecco

100 גרם חמאה

100 מ״ל מיץ לימון טרי

⅓ כוס  מי בישול הפסטה

צ'ילי יבש גרוס או טרי קצוץ 

1 קישוא חתוך לרצועות דקות וארוכות

½ כוס עשבי תיבול שאוהבים (בזיליקום, טימין, טרגון, כוסברה, רוקט)

מלח 

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת

גרידת לימון

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים בצד ⅓ כוס ממי הבישול.

  2. מוזגים את מי הבישול ומיץ הלימון למחבת גדולה, מוסיפים את החמאה, ממיסים ומביאים לרתיחה קלה. מוסיפים את הפסטה, הצ'ילי והירוקים ומערבבים מחוץ לאש.

  3. טועמים ומתקנים תיבול. אם רוצים מעט חמיצות מוסיפים לימון, אם חמוץ מידי, מוסיפים עוד קצת חמאה.

  4. מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת ומעט גרידת לימון

**אין לכם כוח לבשל? אתם יכולים להזמין את המנה ממסעדת רוברטה וינצ׳י http://www.robertavinci.co.il/

מוצרים מהמתכון

פסטה פטוצ׳יני ביצים
פסטה פטוצ׳יני מגולגלת