מתכונים

הבסיס לאוכל טוב מתחיל בבחירת חומרי גלם מעולים. אספנו עבורכם מגוון מתכונים שמתאימים במיוחד לשימוש עם המוצרים שלנו
סינון לפי
קטגוריה
  1. (27)
  2. (1)
  3. (3)
  4. (5)
  5. (5)
  6. (6)
דרגת קושי
מותג
קרטיב מנגו קוקוס
20 דקות
את הקרטיבים האלו לא תוכלו להפסיק ללקק! בימי הקיץ החמים המתכון הזה יעניק לכם הפוגה מהחום. אחרי טעימה אחת כבר תוכלו לדמיין את עצמכם על החוף בתאילנד עם עצי קוקוס מצד אחד וים תכול מהצד השני.
תבשיל קוקוס טבעוני
10 דקות
מנה עשירה בטעם וצבע, טעמי הקוקוס משתלבים נהדר עם ניחוחות הג׳ינג׳ר והשום. עושר של ירקות וקוביות טופו הופכים את המנה הזו לארוחה מלאה, בריאה והכי חשוב...טעימה.
שייק קוקוס אוכמניות
10 דקות
הדרך הבריאה והטעימה ביותר להתחיל את הבוקר. שילוב נפלא של אוכמניות כחולות בשביל נוגדי החמצון, בננה בשביל המתיקות והמרקם וקרם קוקוס בשביל הניחוח הטרופי.
לינגוויני ירקות ופירורי לחם
20 דקות
שילוב של פסטה לינגויני עם תערובת ירקות. ניתן להוסיף כל ירק – אין כללים ואין חוקים. פשוט מציצים למקרר, שולפים פסטה מהמזווה ונהנים ממנה צבעונית קלילה ואוורירית.
מלבי קוקוס
10 דקות
קינוח קליל וטעים בטעמי קוקוס עדינים וניחוח מי ורדים. מתאים במיוחד כקינוח פרווה או לרגישים לחלב. .
פטוצ׳יני לימונה
10 דקות
פסטה קיצית בניחוחות לימון ועשבי תיבות ממסעדת רוברטה וינצ׳י
טפיוקה טרופית
30 דקות
הטפיוקה הוא שורש עמילני שבמפגש עם מים מתנפח לכדורי ג׳לי קטנים. קינוח זה נהדר להגשה אחרי ארוחה כבדה- הוא קליל, ללא מוצרי חלב וניתן להכין אותו גם יום מראש. אנחנו בחרנו תוספת של פירות טרופיים אך כל פרי שאוהבים יכול להשתלב במנה.
פטוצ׳יני קציו א פפה
10 דקות
מנת פסטה ממסעדת רונימוטי. קלה להכנה אך מחייבת דיוק ובחירת חומרי גלם איכותיים.
שיפודי עוף ואורז קוקוס
30 דקות
ריח האורז המבושם בניחוח קוקוס עדין יחד עם שיפודי עוף במרינדת קוקוס הופכים את המנה הזו לארוחת צהריים מנצחת. קלה להכנה ומפתיעה בטעמים.
 לינגוויני אליו אוליו
10 דקות
רוטב המבוסס על שמן זית שום וצ׳ילי המגיע מאזור דרום איטליה. במסעדת סרפינה הוסיפו גם טעמים נוספים כמו ארטישוקים, עגבניות מיובשות פטרוזיליה וצנוברים.
ריגטוני טונה חריפה
20 דקות
מנת פסטה חריפה של מסעדת מגזינו, ניתן להשתמש בטונה, סרדינים או מקרל
בולונז טריפוליני
90 דקות
מנת פסטה קלאסית מאזור בולוניה שבאיטליה. שילוב מנצח ביןם המתכון של מסעדת רוסטיקו ופסטה טריפוליני ש״תופסת״ את הרוטב.
פפרדלה פטריות
15 דקות
מנה איטלקית קלאסית ממסעדת גוסטו, קלה ומהירה להכנה. מומלץ להשתמש במגוון סוגים של פטריות בשביל עושר של טעם ומרקם.
ראגו קאלמרטה
90 דקות
מתכון נהדר למנה איטקלית קלאסית ממסעדת טורקיז. תבשיל בקר בבישול ארוך משתלב נהדר עם הקלמרטה הבשרנית.
פטוצ׳לה אליו אוליו ארטישוק
10 דקות
מנת פסטה ממסעדת פומו עשירה במרקמים וטעמים עזים, ארטישוק, זיתים, עגבניות והרבה שמן זית
פנה ארביארטה
20 דקות

רוטב עגבניות חריף שהגיע מאזור נאפולי באיטליה. שילוב מופלא של פלפל חריף, עגבניות טריות ועגבניות מקולפות של Mutti הופכים את המנה הזו לקלאסיקה איטלקית.

  1. 1
  2. 2
  3. 3