פסטה De Cecco

לא רק קמח ומים

חברת De Cecco ידועה כיצרנית הפסטה המובילה באיטליה. את דרכה החלה לפני 120 שנה כטחנת קמח מסורתית בכפר קטן במחוז אברוצו. שמו של דון ניקולה דה צ'קו יצא למרחוק כמי שטוחן את קמח הסמולינה הטוב ביותר בכל האזור וגם היום אחרי כל כך הרבה שנים והתפתחויות טכנולוגיות, חברת דה צ׳קו שומרת על הערכים ושיטות העבודה שהיו בחברה מאז שהוקמה.

כדי לייצר את הפסטה האיכותית ביותר שניתן, חברת De Cecco הגדירה לעצמה ארבעה עקרונות עליהם היא מקפידה בקנאות.

  • חיטה- ב De Cecco משתמשים בחיטת דורום הטובה ביותר שיש וטוחנים את כל הגרעינים בטחנת קמח הצמודה למפעל הפסטה כדי להבטיח את טריות ואיכות חומר הגלם.

  • מים- המפעל שואב את כל המים לייצור הפסטה ממעיין הצמוד אליו. לישת הקמח נעשית עם מי מעיין קרים. תהליך זה מבטיח פסטה בעלת מרקם ששומר על קשיחות גם לאחר הבישול.

  • חיתוך- ב De Cecco משתמשים בדסקיות ברונזה כדי ליצור את צורות הפסטה. תהליך זה חשוב מאוד ליצירת פסטה בעלת שטח פנים מחוספס שבזכותו הרוטב נצמד לפסטה ולא צונח לתחתית הצלחת.

  • ייבוש- תהליך הייבוש נעשה בטמפ' נמוכות כמעט כמו ייבוש תחת קרני השמש. ישנן פסטות שעוברות תהליך ייבוש של כמעט 40 שעות!! ייבוש איטי חשוב ביותר לשמירה על טעמי הקמח והצבע הבהיר של הפסטה.



מוצרים מהכתבה

פסטה ספגטי

פסטה ספגטי

10.50 ₪
פסטה פנה

פסטה פנה

10.50 ₪
פסטה אורקייטה
פסטה רדיאטורי