פסטה קפרזה

פסטה קלילה וקייצית
  • זמן: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל
המנה הזו מבוססת על מנה איטלקית קלאסית של סלט כפרזה. היא מורכבת מעגבניות, מוצרלה, בזיליקום, שמן זית וחומץ בלסמי. כל הטוב הזה נמצא אצלנו בחנות. המנה מתאימה לאירוח בבראנץ׳, לקחת לפיקניק וסתם כארוחה קלילה.
פסטה כפרזה
חומרים ל 5-6 מנות
1 שקית (500גרם) פסטה ריגטוני/פנה/פוזילי De Cecco
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות גס
2 כדורי מוצרלה גדולים קרועים לחתיכות
3-4 לבבות ארטישוק פרוסים Ponti
1/2 כוס עגביות שרי מיובשות Ponti
1/4 כוס עלי בזיליקום (לא קצוצים)
3 כפות שמן זית De Cecco
2 כפות חומץ בלסמי Ponti / Leonardi
מלח ים אטלנטי La Baleine

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן עד שהיא אל דנטה.
2. לאחר סינון המים מוסיפים את השמן זית ומערבבים כדי שהפסטה לא תדבק. 
3. לאחר שהפסטה הגיעה לטמפ׳ החדר, מוסיפים את יתר המרכיבים- מוצרלה, בלסמי, עגבניות מיובשות וארטישוק ומערבבים היטב.
4. מגישים בטמפ׳ החדר.

מוצרים מהמתכון

פסטה פנה

פסטה פנה

10.50 ₪
שמן זית כתית טהור-פירותי
ארטישוק מתובל
חומץ בלסמי מיושן 3 שנים