מאפה פסטה ברוטב עגבניות

מתאים במיוחד לילדים
  • זמן: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

תבנית בגודל 30*40

חומרים:

500 גר׳ פסטה פנה De Cecco

1 צנצנת רוטב פאסטה Mutti/ פומודורינה Menu

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית De Cecco

1 ביצה טרופה

200 גר׳ גבינת פטה מפוררת

250 גר׳ מוצרלה מגורדת

1 כוס זיתים ירוקים (לא חובה)

מלח/פלפל

קורט אורגנו

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן עד שהיא במרקם אל דנטה. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מבשלים על אש נמוכה את השום ושמן הזית, מוסיפים את הפאסטה ומבשלים כ 6-7 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.

  3. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים את הביצה, גבינת הפטה וחצי מכמות המוצרלה ומערבבים. מוסיפים חצי מכמות רוטב העגבניות ומערבבים היטב.

  4. מעבירים לתבנית ויוצקים מעל את יתרת רוטב העגבניות ומפזרים את גבינת המוצרלה שנותרה. בוזקים מעט אורגנו.

  5. עוטפים את התבנית בנייר כסף ומעבירים לתנור ל 30 דקות. לאחר 30 דקות מורידים את נייר הכסף ואופים 10-15 דקות עד להשחמה.




מוצרים מהמתכון

פסטה פנה

פסטה פנה

10.50 ₪
פאסטה

פאסטה

10.00 ₪
רכז עגבניות בשפופרת
רוטב פומודורינה