פפרדלה פטריות

ממסעדת גוסטו
  • זמן: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל

מנה איטלקית קלאסית, קלה ומהירה להכנה. מומלץ להשתמש במגוון סוגים של פטריות בשביל עושר של טעם ומרקם. פסטה פפרדלה רחבה מומלצת במיוחד במנות עם רטבים כבדים כמו רטבים על בסיס שמנת.

חומרים להכנת 4-5 מנות

500 גרם פסטה פפרדלה De Cecco

50 גרם חמאה

1 שן שום כתושה

3 כוסות מגוון פטריות חתוכות (פורטובלו, שימג׳י, יער)

½ כוס יין לבן

2 כוסות שמנת מתוקה

1 כף מחית כמהין שחורה

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור

½ כוס פרמזן מגורד

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן. 

  2. במחבת גדולה, ממיסים את החמאה, מטגנים את השום עד שעולה ריח. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות.

  3. מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שאדי האלכוהל מתנדפים.

  4. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים כ 5 דקות ברתיחה עדינה. מתבלים במלח ופלפל.

  5. מעבירים את הפסטה לרוטב ומערבבים עד שהפסטה סופגת את הרוטב.

  6. מגישים עם חופן פרמזן מגורד לכל מנה.

 

**אין לכם כוח לבשל? אתם יכולים להזמין את המנה במסעדת גוסטו  http://www.gusto.co.il/

 

 

 

 

 

מוצרים מהמתכון

פסטה פפרדלה