מלבי קוקוס

האח הטבעוני והמוצלח של המלבי הקלאסי
  • זמן: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

מלבי קוקוס טבעוני

קינוח מלבי קליל וטעים בטעמי קוקוס עדינים. מתאים במיוחד כקינוח פרווה או לרגישים לחלב. חשוב להשתמש בקרם קוקוס בעל אחוזי שומן של מעל 17% כדי לקבל מרקם עשיר.

500 מ״ל קרם קוקוס אמפאווה

250 מ״ל (1 כוס) מים

6 כפות שטוחות קורנפלור

4 כפות סוכר

2-3 טיפות תמצית מי זהר/מי ורדים

לסירופ:

1 כוס מים

1 כוס מיץ רימונים

½ 1 כוסות סוכר

להגשה:

פיסטוקים, קוקוס טחון

אופן ההכנה:

  1. בסיר בינוני מחממים קרם קוקוס. בינתיים ממיסים את הקורנפלור בכוס מים קרים.  מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לקרם קוקוס, מוסיפים סוכר ותמצית מי זהר/ורדים  ומביאים לסף רתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא יווצרו גושים.

  2. מבשלים  למשך 10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה.

  3. מעבירים את התערובת לכלי הגשה  אישיים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.

  4. להכנת הסירופ: מבשלים ברתיחה חזקה את כל מרכיבי הסירופ עד שהוא סמיך. מצננים.

  5. להרכבת המנה: מניחים כף סירופ ומפזרים מעט פיסטוק טחון וקוקוס טחון.

*ניתן גם להשתמש בסירופ מלבי קנוי.

 

מוצרים מהמתכון

קרם קוקוס

קרם קוקוס

13.90 ₪
קרם קוקוס

קרם קוקוס

19.90 ₪
קרם קוקוס (500 מ״ל)