קונכיות פסטה פריכות

קונכיות ממולאות ריקוטה וחצילים בציפוי פריך
  • זמן: 40 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

מנה מפתיעה בטעם ומרקם ומתאימה במיוחד לאירוח בחג השבועות. ניתן להגיש עם רוטב עגבניות או כחטיף ללא רוטב. 

חומרים ל 10 מנות

500 גרם פסטת קונצ׳יליוני מבושלת לפי הוראות הכנה

חומרים למילוי:

500 גרם גבינת ריקוטה

250 גרם גבינת מסקרפונה

250 גרם מחית חצילים

מעט בזיליקום קצוץ

מלח/ פלפל לבן

לציפוי:

שקית פירורי לחם מוזהבים

חופן פטרוזילייה קצוצה

קורט מלח

½ כפית אבקת שום

1 ביצה טרופה

להגשה: רוטב עגבניות של פומודורינה

2 כפות שמן זית

מעט עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל חומרי המילוי. מכניסים לשקית זילוף.

ממלאים את הקונכיות. לאחר המילוי מצפים קונכייה בקמח, מעבירים לקערה עם ביצה ומשם לקערה עם פירורי הלחם.

מחממים סיר עם שמן עמוק. כשהשמן חם מניחים מספר קונכיות ומטגנים עד להזהבה.

מחממים את הפומודורינה במחבת בתוספת קורט מלח, מוסיפים מעט בזיליקום טרי ומביאים לרתיחה.

להרכבת המנה. מניחים 2-3 כפות רוטב עגבניות בתחתית הצלחת, מעל מסדרים את 3-5 קונכיות פסטה ומקשטים במעט בזיליקום טרי.

מוצרים מהמתכון

פסטה קונצ׳יליאני
רוטב פומודורינה