פטוצ׳יני קציו א פפה

ממסעדת לה רפובליקה די רונימוטי
  • זמן: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

הפסטה הזו קמה ונופלת על איכות חומרי הגלם שלה. היא מורכבת משלושה טעמים עיקריים. פלפל שחור שחייב להיות גרוס טרי כדי לקבל את הטעמים החריפים שלו, גבינות פקורינו ופרמזן איכותיות שנותנות את טעמי המליחות והאוממי וכמובן הפסטה שמקבלת כאן במה בזכות מיעוט המרכיבים.

חומרים ל 4-5 מנות

500 גרם פטוצ׳יני De Cecco

40 גרם  חמאה

1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

1 כוס גבינת פקורינו מגורדת דק

½ כוס גבינת פרמזן מגורדת דק

½  כוס מי פסטה

מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה. בסוף הבישול, שומרים בצד ½ כוס מי פסטה.

  2. במחבת גדולה (שיכולה להכיל את כל הפסטה) ממיסים 20 גרם (שומרים את היתר לשלב הבא) חמאה. מוסיפים פלפל שחור גרוס טרי ומבשלים כ 1-2 דקות.

  3. מוסיפים ½ כוס מי בישול של הפסטה, מערבבים עד שנוצר רוטב אחיד.  

  4. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ואת יתרת החמאה ומערבבים. מפזרים בעדינות את הגבינות ובעזרת מלקחיים מערבבים עד שהן נמסות והרוטב עוטף את הפסטה.

**אין לכם כוח לבשל? אתם יכולים להזמין את המנה ממסעדת לה רפובליקה די רונימוטי דרך האתר http://larepubblica.co.il/

מוצרים מהמתכון

פסטה פטוצ׳יני ביצים
פסטה פטוצ׳יני מגולגלת