ניוקי אפוי ברוטב עגבניות

הדרך הטעימה ביותר להכין ניוקי
  • זמן: 30 דקות
  • דרגת קושי: בינוני

מנה של ״הכל במחבת אחת״, מהירה, משביעה וכל כך טעימה. אפשר להכין אותה גם עם פסטה אבל היא נהדרת עם ניוקי.

חומרים ל 4 מנות

1 חב ניוקי De Cecco מבושלת לפי הוראות ההכנה ומסוננת

300 גרם תרד בייבי או תרד תורכי

1 פחית Mutti עגבניות שרי

3 שיני שום פרוסות

2 כדורי מוצרלה טרייה

חופן זיתי קלמטה מגולענים

צרור קטן עלי בזיליקום טריים

מלח ופלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית De Cecco

חצי כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות

  2. בינתיים מחממים סיר נמוך ורחב ומחממים שמן זית, מוסיפים שום ומערבבים דקה,

  3. מוסיפים זיתים ותרד, מערבבים עד שהתרד מאבד מנפחו

  4. מוסיפים עגבניות שרי משומרות, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור.

  5. מביאים לרתיחה, מוסיפים כמה עלי בזיליקום ואת הניוקי שבישלנו.

  6. קורעים את כדורי המוצרלה ומניחים מעל הניוקי, מפזרים פרמז.

  7. אופים למשך  20 דק או עד שהמוצרלה זהובה ומבעבעת מפזרים את יתרת עלי הבזליקום ומגישים

מוצרים מהמתכון

ניוקי תפוחי אדמה
עגבניות מרוסקות Polpa
שמן זית כתית טהור
עגבניות שרי שלמות ברוטב