כתבות

רוצים לדעת יותר על המותגים שלנו? מגוון כתבות וסיפורים על המוצרים שלנו
סינון לפי
קטגוריה
  1. (2)
מותג
למה MUTTI?
חמש סיבות שישנו לכם את הטעמים במטבח
אחד ממוצרי הבסיס החשובים ביותר במטבח הוא רוטב עגבניות. חברת Mutti האיטלקית לקחה על עצמה לייצר מוצרים ברמה הגבוהה ביותר. לשם כך היא משקיעה מאמצים רבים משלב גידול העגבניות ועד הרגע בו הן נכנסות לפחית.
La via Del Tè
תה איטלקי איכותי
מותג תה איטלקי אשר הצליח ללמד את החובבי הקפה להעריך איכות והקפדה על בחירה של חומרי גלם גם בתעולמות התה.
פסטה De Cecco
לא רק קמח ומים

המטבח הישראלי אימץ לתוכו באהבה גדולה את חומרי הגלם והטעמים של איטליה. פסטה הייתה ועודנה מצרך בסיס בכל מטבח אך רק בשנים האחרונות הבין הצרכן הישראלי את חשיבותה של פסטה איכותית.

אנשובי אורטיז
טעם ואיכות של עבודת יד
האנשובי שישנה את כל מה שחשבתם שאתם יודעים על המוצר הזה. טעם מלוח מעודן, בשרניות ועושר טעמים מוסיף לכל מנה ותבשיל עומק וטעם נהדר
קפה Diemme
בית קפה אצלכם בבית
הכניסו את בית הקפה אליכם הביתה עם תערובות הקפה של דיימה המתאימות למכונות קפה ביתיות (לא קפסולות) ומקינטה
המדריך המלא לארטישוק האיטלקי
סוגים, טעמים ושיטות שימור
מחירי הארטישוקים הטריים בארץ ועונתם הקצרה הגבילו את השימוש בירק הנהדר במטבחי מסעדות לאורך כל השנה. לפני מספר שנים התחלנו להביא מוצרי ארטישוק כבושים באיכות יוצאת דופן ובמסעדות רבות החלו לשלב ארטישוקים בתפריטים באינספור מתכונים.
פסטות ללא גלוטן
כמעט כמו הדבר האמיתי
אכילת פסטה ללא גלוטן נשמע כמו פשרה רצינית מאוד לכל מי שאוהב אוכל איטלקי. אבל....אנחנו שמחים לספר לכם על סדרת הפסטות של Pasta La Molisana שמורכבת מאורז מלא, קינואה ותירס. מעבר לזה שהיא בריאה ומזינה היא טעימה, ממש טעימה.
אנטיפסטי
התחלה טובה לכל ארוחה
כמו פתיח לסרט טוב, אנטיפסטי הוא הרושם הראשוני בארוחה ולכן שווה להשקיע בו מחשבה ולשלב בו את מיטב חומרי הגלם שיש לכם להציע
קפה קר
מגוון משקאות לקיץ לוהט
תחום הקפה בכלל ואיתו גם תחום הקפה הקר עוברים בשנים האחרונות התפתחות בכל העולם. בתי קפה המתמחים בתערובות ייחודיות, שיטות חליטה מגוונות, וכמובן גם הכנה של מגוון משקאות קרים מבוססי אספרסו, חליטה קרה ועוד.
קמחים לפסטה
המדריך המלא
הכנת פסטה טרייה נראית לכאורה פשוטה- מערבבים קמח, עם ביצים או מים. לשים, מרדדים ויוצרים ...
ריזוטו איטליאנו
גידולי אורז באיטליה
אורז לריזוטו מתאפיין בגרגירים עגלגלים בעלי אחוז עמילן גבוה, מותג פריסיפטו די לוצידיו אשר נמצא בצפון איטליה מגדל אורז המושקה במי האלפים ונשב מהטובים בעולם
פפריקה מעושנת
מיסודות המטבח הספרדי
המטבח הספרדי מתאפיין במספר טעמים מובהקים, אחד מהם הוא השימוש הנפוץ בפפריקה מעושנת. הפפריקה הספרדית עוברת תהליך ייחודי של עישון ממושך אשר מעמיק את טעמו של הפלפל ומוסיף לכל תבשיל טעם עשיר ומעושן של פלפלים ברמות חריפות שונות.
בישול פסטה
טיפים להכנת הפסטה המושלמת

ישנם מאכלים שכל כך השתרשו ביום יום שלנו שאנחנו מכינים אותם כמט בלי לחשוב. פסטה ברוטב כלשהו הינה מנה שאוכלים בכל בית בישראל. למה? כי קל מאוד להכין פסטה, כי זו מנה מהירה שאינה דורשת עבודה רבה, כי פסטה זה קונצנזוס- יש מישהו שלא אוהב?